Palestijnse leiders vertellen kinderen dat terroristen helden zijn

Terwijl westerse kinderen Iron Man en Thor bewonderen, wordt Palestijnse kinderen geleerd hun favoriete Jodenmoordenaars na te volgen.

Door Ryan Jones | | Onderwerpen: Palestijnen, kinderen
Versierde foto's van de zes gevangenen gemaakt door kinderen in een van de kampen. Foto: MEMRI

Iedereen wil een held zijn. Vandaag de dag uit zich dat in de westerse samenleving in kinderen die zich verkleden als en doen alsof ze bijvoorbeeld hun favoriete Marvel-personage zijn. In de Palestijnse samenleving vinden we kinderen die terroristen willen nadoen met het hoogste aantal Joodse doden.

En die trieste realiteit is met opzet.

De Palestijnse Autoriteit is Israëls ogenschijnlijke “vredespartner”. Maar ondertussen pompen ze onnoemelijke bedragen aan buitenlandse financiële steun in het demoniseren van Joden, het aanmoedigen van geweld tegen hen, en het verheerlijken van degenen die dat met bloed doordrenkte pad bewandelen.

Door de PA voorgeschreven schoolboeken, plaatselijke monumenten en kinderzomerkampen maken allemaal deel uit van een gecoördineerde inspanning om het conflict in stand te houden. De volgende generatie te hersenspoelen om Israëli’s als niets dan vijanden te zien.

Het meest recente voorbeeld van deze schandelijke praktijk werd deze week onthuld door het Middle East Media Research Institute (MEMRI).

De zomerkampen van de Palestijnse Autoriteit worden georganiseerd en geleid door de Hogere Raad voor Jeugd en Sport van de PLO, onder leiding van voormalig terreurbaas Jibril Rajoub. Tijdens de gezamenlijke openingsceremonie van de jeugdkampen in de stad Silwad bij Ramallah eerder deze maand, verklaarde Rajoub tegen jonge, beïnvloedbare kinderen:

“Hier in Silwad, de stad van gevangenen en martelaren, kondigen we de opening aan van de zomerkampen van 2022, getiteld Al-Masra wal-Asra.”

Sluitingsceremonie van Bethlehem kampen: Kinderen treden op voor een poster van de zes gevangenen (Bron: Facebook – hcyspalestine, 04-08-2022)

De kampen zelf omvatten recreatieve activiteiten die gepaard gingen met de indoctrinatie van extremistische waarden zoals verering voor terroristen die levenslange straffen uitzitten voor moord; verheerlijking van martelaarschap en dood; en het bijbrengen van het ideaal van “Palestina van de rivier de Jordaan tot de Middellandse Zee,” een poging om het bestaan van Israël te ontkennen.

De deelnemers aan het zomerkamp leerden over het leven en de gewelddadige activiteiten van zes terroristen die eind vorig jaar met veel Palestijnse fanfare uit een Israëlische gevangenis ontsnapten, maar al snel weer werden opgepakt.

De kampeerders leerden ook over de meest “succesvolle” vrouwelijke Palestijnse terrorist, Dalal Al-Mughrabi. Zij is een rolmodel voor het afslachten van 35 Israëlische burgers, waaronder kinderen, tijdens het bloedbad van 1978 aan de Coastal Road.

De 600 zomerkampen van de Palestijnse Autoriteit werden bijgewoond door naar schatting 42.000 kinderen.

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox