Biden stuurt delegatie naar bijeenkomst met Hamas-aanhangers

“(George W.) Bush beschouwt Hezbollah, Hamas en andere Palestijnse groepen als terroristen, maar wij geloven dat het vrijheidsstrijders zijn.”

Door David Greenfield | | Onderwerpen: Hezbollah, Hamas, Biden
De Amerikaanse president Joe Biden spreekt op 11 oktober 2023 met een groep vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap in de Indian Treaty Room van het Eisenhower Executive Office Building in het Witte Huis over zijn steun voor Israël na de recente terroristische aanslagen van Hamas en zijn werk om antisemitisme te bestrijden. Foto: Adam Schultz/Wit Huis.

Hamas-aanhangers in Michigan kwamen bijeen en waarschuwden dat ze niet op de Amerikaanse president Joe Biden zullen stemmen tenzij hij een einde maakt aan de Israëlische bombardementen op hun terreurgroep.

Nadat een eerdere delegatie was afgewezen, stuurde Biden een delegatie op hoog niveau onder leiding van plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur Jon Finer.

Met wie had Finer een ontmoeting? Met aanhangers van Hamas en Hezbollah, in de meest ware en directe zin van het woord.

Osama A. Siblani, de invloedrijke redacteur van The Arab American News, een krant in Dearborn, ontmoette zowel mevrouw Chávez Rodríguez als de delegatie van Finer. Hij zei dat de Arabisch-Amerikaanse kiezers in Michigan zich verraden voelden nadat ze de heer Biden in grote getale hadden gesteund in 2020, met het argument dat ze sindsdien “niets anders” hadden gekregen dan “lippendienst”,” meldde The New York Times.

The New York Times koos ervoor om Osama Siblani het laatste woord te geven zonder enkele van zijn standpunten te melden.

In 2022 verklaarde Osama Siblani, de uitgever van Arab American News, tijdens een bijeenkomst: “Wij zijn de Arabieren die de Palestijnen naar de overwinning zullen leiden. Of we nu in Michigan of Jenin zijn. Geloof me. Iedereen moet vechten met wat hij kan. Met stenen. Anderen zullen vechten met geweren. Anderen zullen vechten met vliegtuigen en drones. En weer anderen zullen vechten met raketten. En weer anderen zullen vechten met hun stem, en weer anderen zullen vechten met hun handen en zeggen: “Vrijheid, vrijheid voor Palestina!”

“De heer [George W. – red.] Bush gelooft dat Hezbollah, Hamas en andere Palestijnse groepen terroristen zijn, maar wij geloven dat het vrijheidsstrijders zijn,” vertelde Osama Siblani aan de Washington Post.

De Chicago Tribune citeerde Osama: “Als de FBI achter degenen aan wil gaan die het verzet van Hezbollah steunen, kunnen ze maar beter een hele vloot bussen meenemen. Ik zou bereid zijn om de gevangenis in te gaan.”

In plaats van hem in de gevangenis te stoppen, stuurt Biden een delegatie om hem en andere terroristische aanhangers te bezoeken.

Dit zijn de mensen aan wie Biden zijn steun vraagt, en dat is wat de media nu niet willen melden. In het verleden rapporteerden ze over Osama’s steun voor islamitisch terrorisme, maar nu behandelen ze hem als een legitiem politiek figuur.

Zie ook: Biden is het grootste obstakel voor een Israëlische overwinning

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox