Palestijnse terrorist wordt miljonair voor moord op Joods kind

Het feit dat Palestijnse Arabieren rijk worden door Joden te vermoorden blijft een van de grootste obstakels op de weg naar vrede.

Door Ryan Jones | | Onderwerpen: Palestijnen, terreur, Palestijnse Autoriteit
Binyamin Achimeir werd vermoord omdat hij Joods was. En zijn moordenaar zal rijkelijk beloond worden. Foto: Twitter

Op 12 april, minder dan een maand geleden, werd de 14-jarige Binyamin Achimeir op brute wijze vermoord en zijn lichaam verminkt door een Palestijnse terrorist in de regio Binyamin ten noorden van Jeruzalem. Achimeir was een herder en werd aangevallen en gedood terwijl hij op reis was met zijn kudde. Tien dagen later werd de 21-jarige Ahmed Dawabsha gearresteerd die de moord op de Joodse jongeman bekende.

Dawabsha hangt waarschijnlijk een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd (wie weet of hij niet op een dag wordt vrijgelaten als onderdeel van een door het Westen afgedwongen “gebaar van goede wil” door Israël), maar hij zal rijkelijk beloond worden voor zijn inspanningen.

Volgens een berekening van Palestinian Media Watch, dat in detail het beleid van de Palestijnse Autoriteit van “betalen voor moord” heeft gedocumenteerd, zal Dawabsha meer dan 5,6 miljoen shekels (1,5 miljoen US dollar) ontvangen als hij 75 jaar oud is.

Gevangen Palestijnse terroristen worden betaald op een gewogen schaal volgens de lengte van hun straf.

Voor de eerste 15 jaar van zijn straf ontvangt Dawabsha iets minder dan 700.000 shekels (187.000 US dollar).

De volgende 15 jaar levert hem 1,5 miljoen shekels (400.000 US dollar) op.

Daarna bereikt hij het hoogste niveau van het “pay-for-slay” programma, namelijk een maandsalaris van 12.000 shekels (3.200 US dollar). Dit komt ongeveer overeen met een gemiddeld maandsalaris in Israël en een absoluut fortuin in de Palestijnse Autoriteit.

En dit alles wordt gefinancierd met buitenlandse hulp (d.w.z. UW belastinggeld).

Een van de grootste obstakels voor vrede in het Midden-Oosten is hoe lucratief het is voor Palestijnse Arabieren om zich tot terrorisme te wenden en Joden te vermoorden. Hun eigen economie ligt aan diggelen, hun regering is hopeloos corrupt. Maar het vermoorden van Israëli’s is nog steeds lucratief omdat het het conflict gaande houdt, waardoor de buitenlandse hulp in de zakken van diezelfde corrupte functionarissen van de Palestijnse Autoriteit blijft stromen.

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox