Een mooi cadeau voor Omer Edri met dank aan de lezers

Dankzij hulp van velen ontving Omer Edri, een geëvacueerde jongen uit Sderot, deze week een computer en kan hij nu zijn schoollessen via Zoom voortzetten.

Door Redactie Israel Today | | Onderwerpen: oorlog in Israël
Omer.

Omer Edri woont samen met zijn moeder Chaya in de Zuid-Israëlische stad Sderot. Chaya is gescheiden en al haar hele leven slachtoffer van geweld. Chaya en haar andere kinderen wonen vlakbij het politiebureau in Sderot en werden door een wonder gered van het inferno dat daar op 7 oktober 2023 woedde.

Omdat Sderot heel dicht bij de Gazastrook ligt, werden Chaya en haar kinderen geëvacueerd en zitten ze nu in een door de staat gefinancierd onderkomen aan de Dode Zee. Ze ontvluchtten de gevarenzone met weinig meer dan wat ze droegen. Geen andere kleren, geen bezittingen. Ze kregen tweedehands kleren en andere dagelijkse benodigdheden. Maar Omer moest terug naar zijn schoollessen en hij had geen computer. Dus kon hij de lessen niet bijwonen.

“Dit nieuws bereikte ons via “engelachtige” mensen. Dankzij de donaties van lieve lezers konden we een computer voor Omer kopen. Nu kan hij proberen om weer een soort routine te vinden, wat hem ook zal helpen om te herstellen van zijn ernstige trauma.

Hartelijk dank voor al jullie hulp!”

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox