LedenDe oorlog waar we op hebben gewacht

Alleen God weet waarom er een eeuw van islamitische terreur voor nodig was om ons te realiseren dat deze terreur van de aarde moet worden uitgeroeid.

Door David Lazarus | | Onderwerpen: Hamas, Gaza, oorlog
Foto: IDF

Dit artikel verschijnt in het december/januari-magazine van Israel Today. Leden van Israel Today lezen de artikelen eerst. Ben je nog geen lid? Klik hier!


Je zou denken dat het bloedbad van 1929 in Hebron, het Coastal Road Bus bloedbad van 1978, het Sbarro bloedbad van 2001, het Park Hotel bloedbad van 2002 en nog veel meer genoeg zouden zijn geweest om ons ervan te overtuigen dat deze moderne monsters uitgeroeid moeten worden.

Er was een bloedbad op Simchat Thora voor nodig, een dag die de geschiedenis zal ingaan als Zwarte Shabbat, om de noodzakelijke verontwaardiging op te wekken en de morele helderheid te creëren om de OORLOG te verklaren! Hoe naïef kunnen we zijn?

Hoe kunnen we vergeten dat mensen die naar het evenbeeld van God zijn gemaakt, baby’s uit elkaar kunnen scheuren, jonge meisjes kunnen verkrachten, lichamen kunnen verminken en vervolgens het bloedbad op het internet kunnen laten zien zodat de hele wereld het kan zien. Deze mensen zijn verworden tot gedrochten die moeten...

Israël Vandaag Lidmaatschap

Word Lid

 • Lees alle content voor leden

                     

  Krijg exclusieve en verdiepende artikelen uit Israël.

 • Steun betrouwbare journalistiek, rechtstreeks vanuit Jeruzalem

                     

  Raak verbonden met Israël, vanuit huis.

 • Laat de stem van hoop en waarheid horen

  Word onderdeel van de internationale Israel Today-familie