LedenTacheles met Aviel – Israël moet reageren met een preventieve aanval

Ik spreek mijn mening open en eerlijk uit. In deze nieuwe serie zal ik in klare taal en zonder omwegen tot de kern van de zaak komen. Vergeldingsaanvallen hebben geen zin meer, Israël moet in de aanval gaan.

Door | | Onderwerpen: Israel, Tacheles met Aviel
Israëls militaire paraatheid is versterkt en de Joodse staat is klaar voor oorlog. (Foto: Woordvoerder IDF)

Het binnenlandse conflict onder het volk, bevalt onze vijanden. “Wat er in Israël gebeurt, wekt grote hoop,” zei Hezbollah-leider Hassan Nasrallah in zijn recente toespraak. “Stel je Palestina voor als buurland van Libanon, zonder Israël. Dit is geen droom, dit is een op handen zijnde realiteit met Gods hulp.” In Gaza worden al plannen gemaakt na de vernietiging van Israël.

“Er zijn al vergaderingen en raden die zich voorbereiden op de dagen na de vernietiging van Israël,” legde moslimgeestelijke Wa’ael Al-Sarad uit. “Wat doen we met Israëls kernwapens? Ja, we erven Israëls kernwapens. Wat doen we met de rest van de Joden? Gooi de Joden in de zee zodat ze voedsel voor de vissen worden”. Dit en nog veel meer is te horen in de Arabische media.

Al jaren volgen wij de Arabische media en ik kan met vertrouwen zeggen dat onze Arabische vijanden zich nog nooit zo zeker hebben gevoeld van het verslaan en vernietigen van Israël. Op de sociale media heerst het gevoel dat het moment waarop de vijanden...

Israël Vandaag Lidmaatschap

Word Lid

 • Lees alle content voor leden

                     

  Krijg exclusieve en verdiepende artikelen uit Israël.

 • Steun betrouwbare journalistiek, rechtstreeks vanuit Jeruzalem

                     

  Raak verbonden met Israël, vanuit huis.

 • Laat de stem van hoop en waarheid horen

  Word onderdeel van de internationale Israel Today-familie