LedenPleidooi van ex-terrorist om te stoppen met steun van Palestijnen

Een voormalige Palestijnse terrorist spreekt het publiek toe met een pleidooi om de steun aan het Palestijnse leiderschap te stoppen.

Door Redactie Israel Today | | Onderwerpen: Palestijnen, Hamas
Foto: Abed Rahim Khatib / Flash90

Aan mijn broeders in elk land van de wereld. In het verleden was ik een terrorist. Mijn naam is Mahmoud Arif Masad, uit het dorp Burkin in het district Jenin in Palestina. Ik ben geboren in 1975. Toen ik 13 was, nam ik dienst in een terreurgroep en vanaf die leeftijd vocht ik fel tegen Israël.

Helaas ontdekte ik al snel dat de Palestijnse leiders geen vrijheid en geen vrede willen, omdat zij profiteren van de oorlog en de vernietiging die wij overal om ons heen meemaken. Zij trekken graag de aandacht van de vrije en goede mensen in de wereld naarmate het dodental onder ons volk toeneemt, zodat de wereld hun enorme hoeveelheden hulp zal bieden telkens wanneer de beelden van de vernietiging in ons land over de hele wereld worden gepubliceerd.

Ik heb besloten om de misdaden van de echte terroristen die het Palestijnse volk bezetten, aan de wereld bloot te stellen. Dat zijn namelijk de Palestijnse terroristische organisaties die volledige hulp krijgen van de corrupte Palestijnse Autoriteit (PA).

Als u echt wilt dat het doden, vernietigen...

Israël Vandaag Lidmaatschap

Word Lid

 • Lees alle content voor leden

                     

  Krijg exclusieve en verdiepende artikelen uit Israël.

 • Steun betrouwbare journalistiek, rechtstreeks vanuit Jeruzalem

                     

  Raak verbonden met Israël, vanuit huis.

 • Laat de stem van hoop en waarheid horen

  Word onderdeel van de internationale Israel Today-familie