Palestijnen waarschuwen Amerika: ‘De hemel straft homoseksualiteit’

Het officiële Palestijnse dagblad vermoedt dat de winterstormen die de Verenigde Staten teisterden het gevolg waren van de steun van het Witte Huis aan de LHBTI-beweging.

Door Redactie Israel Today | | Onderwerpen: Arabische wereld, Amerika, lhbtiq+
Het Witte Huis strijkt neer in de kleuren van de homovlag ter ere van de wet op het homohuwelijk. Foto: Witte Huis

Deze week kregen we weer een aanwijzing dat de Palestijnse staat – die Amerika en het hele Westen proberen op te richten – eigenlijk indruist tegen de waarden die tegenwoordig zo belangrijk zijn voor het liberale Westen.

Tolerantie en acceptatie van homoseksualiteit behoren tot deze waarden. Stem af op een willekeurig Amerikaans televisieprogramma, zelfs als het voor kleine kinderen is gemaakt, en je zult het zien.

Maar volgens Palestijnen en andere moslims in het Midden-Oosten ligt het ook aan de basis van het recente lijden in de Verenigde Staten. Eind december werden de Verenigde Staten getroffen door zware winterstormen, door velen de “Noordpoolbom” genoemd, die meer dan 100 levens eisten.

De Iraakse columnist Hadi Jalo Mar’i, die schrijft voor het officiële dagblad Al-Hayat Al-Jadida van de Palestijnse Autoriteit, zei dat de ongekende storm begon slechts enkele uren nadat het Witte Huis van Biden was verlicht met de kleuren van de homovlag om de goedkeuring van de homohuwelijkswetgeving te vieren.

In een vertaling van Palestinian Media Watch legt Mar’i uit:

“… het is ons recht om elk idee en gedrag dat in strijd is met de menselijke natuur te verwerpen en te veroordelen, om ons af te vragen wat het geheim is dat de regeringen – van de staten die de wereld beheersen – tot homoseksualiteit leidt en zelfs om seksuele perversie te verdedigen, wetten uit te vaardigen die verachtelijk gedrag, dat tegen de natuur ingaat en correct gedrag tegenspreekt, beschermen.

We zullen gewoon moeten afwachten hoeveel de woede van de natuur zal toenemen door de wil van de hemel. We bieden onze excuses aan aan de homoseksuelen, de regeringen en de organisaties die voor hen zorgen als we ze een morele klap hebben toegebracht. Want ook wij hebben het recht om een ​​beroep te doen op de Ene en Enige [Allah] en de Overwinnaar, te geloven dat we zijn wetten moeten houden en moeten afwachten wat zijn wil over hen en ook over ons is.”

Het is niet onze bedoeling om de leer van de islam te geloven. Maar hun standpunt over de kwestie van homoseksualiteit komt overeen met dat van de Bijbel, evenals hun overtuiging dat goddelijke straf zal vallen op naties die zondig gedrag aanmoedigen.

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox