LedenEen gebed voor het jaar 5784

Er is geen tegenstelling tussen Joods en democratisch. Het is het post-zionisme – niet het zionisme – dat garant staat voor tirannie.

Door Caroline Glick | | Onderwerpen: politiek, justitiële hervormingen
Israëls oprichter en eerste premier David Ben-Gurion verklaart de onafhankelijkheid op 14 mei 1948 in het Tel Aviv Museum, nu Independence Hall, onder een groot portret van Theodor Herzl, de grondlegger van het moderne zionisme. Foto: Zoltan Kluger/GPO

Afgelopen zaterdag meldde Politico dat Trident DMG, een toonaangevend PR-bedrijf uit Washington DC, in de Verenigde Staten een PR-campagne voert voor de politieke oorlog van Israëlisch links tegen de regering Netanyahu en haar kiezers. Het is ingehuurd door Blue and White Future, de Israëlische organisatie die wordt geleid door de trawanten van de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, miljardair Orni Petrushka, Gilad Sher en Eran Schwartz. Blue and White Future fungeert als het politbureau en de bank voor de miljarden kostende demoniseringscampagne van links.

Op zondag begonnen ze een campagne in New York met als doel het bezoek van premier Benjamin Netanyahu aan de Verenigde Staten volgende week te ondermijnen. Het belangrijkste evenement van Netanyahu’s reis is zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de VN. Op zondag werd een 12 verdiepingen hoge reclamebanner op het VN-gebouw geprojecteerd. De tekst luidde: “Geloof Misdaadminister Netanyahu niet.

Volgende week zal de zogenaamde Kaplan Force, een filiaal van Blue and White Future, piketpaaltjes slaan, verstoren, hoongeluiden afvuren en op een andere manier elk evenement in New York dat...

Israël Vandaag Lidmaatschap

Word Lid

 • Lees alle content voor leden

                     

  Krijg exclusieve en verdiepende artikelen uit Israël.

 • Steun betrouwbare journalistiek, rechtstreeks vanuit Jeruzalem

                     

  Raak verbonden met Israël, vanuit huis.

 • Laat de stem van hoop en waarheid horen

  Word onderdeel van de internationale Israel Today-familie