De cyber-oorlog tegen Israel Today

Sinds de oorlog met Gaza dit voorjaar, ligt ons in Jeruzalem gevestigde nieuws­agent­schap Israel Today onder vuur. In de afgelopen 3 maanden hebben haters van Israël aanvallen opgevoerd om Israel Today te verhinderen onze pro-Israël en pro-God van Israël berichten te publiceren voor onze lezers over de hele wereld.

Door David Lazarus |

Terwijl de oorlog woedde, en ondanks de problemen, bleef u vechten, aanklikken en wachten, vernieuwen en updaten, geduldig lange perioden volhardend om onze veilige site te bereiken. Het was vermoeiend, en toch, zoals goede soldaten, hielden jullie vol.

Toen het duidelijk werd dat onze backup eenheden (onze servers) de massa aanvallen niet aankonden, hebben we in een clandestiene nachtelijke manoeuvre onze verdedigings­eenheden verplaatst naar een veiliger en beter uitgeruste site. We draaien nu op nieuwe, hogere snelheden en laten de haters in het stof achter. En als het goed is, is uw toegang tot de website Israel Today stabieler en beter geworden.

Maar zoals in elke strijd hebben we ernstige verliezen geleden. Veel lezers keken niet meer naar het nieuws op onze websites, en ik begrijp het. Als ik naar het depot ging om meer munitie te halen en het was gesloten, zou ik niet meer teruggaan, omdat de vijand overal op de loer ligt, en ik heb nu munitie nodig!

Als een van de commandanten van onze zionistische buitenpost in Jeruzalem moet ik u, leden van het leger van Israel Today, lof toezwaaien. U, onze trouwe leden van over de hele wereld, bent een helder schijnende ster geweest in deze strijd. Jullie steunden ons en stonden ons bij gedu­rende de lange uren en dagen, en de wetenschap dat jullie er zijn moedigde ons aan om door te gaan in de strijd voor Israël.

Ik geef toe dat er dagen waren dat ik het wilde opgeven toen ik gecon­fron­teerd werd met de intensiteit van de strijd, en zelfs met al onze wanhopige inspan­ningen werd onze eenheid steeds weer uitge­schakeld. Op dat moment keek ik achterom en ik zag jullie, nog steeds volhardend, nog steeds gelovend in wat we doen. Ik wist toen en daar dat we door moesten blijven gaan.

Dank u en wij groeten u, trouwe leden van Israel Today.

Uw Israel Today-ploeg in Jeruzalem

Israel Today is een in Jeruzalem gevestigd zionistisch nieuws­agent­schap, opgericht in 1978 als IsraelHeute, om een bijbelse dimensie te geven aan de journalistiek over Israël, het Midden-Oosten en de Joodse wereld, gesteund door haar leden.