Zwangere vrouw gewond bij terreuraanslag in Tel Aviv verliest baby

De aanstaande moeder was een van de zeven gewonden bij de aanval. “Er is geen morele gelijkwaardigheid, geen rechtvaardiging,” twitterde de Israëlische ambassade in Washington.

Door Jewish News Syndicate (JNS) | | Onderwerpen: terrorisme
De plaats van de terroristische aanslag van dinsdag in Tel Aviv waarbij zeven Israëli's gewond raakten. Foto: Miriam Alster / Flash90

Een zwangere vrouw – één van de zeven mensen die gisteren gewond raakten bij een terroristische aanslag in Tel Aviv – heeft haar baby verloren, twitterde de Israëlische ambassade in Washington.

De ambassade schreef eerder over de aanslag: “Er is geen morele gelijkwaardigheid, geen rechtvaardiging. Daden van Palestijns terrorisme worden gevoed door een ideologie van antisemitische haat die het Joodse volk belastert.”

“Het terrorisme slaat vandaag opnieuw toe in de straten van Tel Aviv,” twitterde Melissa Lantsman, een Joods lid van het Canadese parlement. “We bidden voor het volledige herstel van de gewonden van de steek- en autoramaanval van vandaag. Eén slachtoffer – een zwangere vrouw die gewond raakte – heeft haar kind verloren als gevolg van haar eigen verwondingen. Een absolute tragedie,” voegde ze eraan toe. “Weer een afschuwelijke terreurdaad, weer een incident dat de wereld niet zal veroordelen.”

“Als dit je niet boos maakt, dan weten we niet wat dat wel doet,” voegde HonestReporting Canada eraan toe. “Voor elke ouder is dit het onvoorstelbare en meer dan verwoestend. Moge de herinnering aan de baby een zegen zijn.”

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox