LedenWie zijn Israëls meest toegewijde christelijke supporters?

Pastor Larry Huch is nummer 1 op de 2022 ‘Top 50 Christian Allies’ lijst. Hollywoodsterren en politici zoals Chuck Norris en Nikki Haley staan ook op deze lijst.

Door Jewish News Syndicate (JNS) | | Onderwerpen: zionisme, christenen
MK Yuli Edelstein (met het bord rechts), covoorzitter van de Knesset Christian Allies Caucus, en de IAF-missie van maart 2022 naar Israël. Foto: Avi Hayun / Israel Allies Foundation

De Israel Allies Foundation (IAF) heeft pastor Larry Huch uit Dallas, Texas, genoemd als de nummer 1 christelijke bondgenoot van de Joodse staat in haar jaarlijkse Top 50 lijst.

De lijst van “Top 50 Christelijke Bondgenoten,” gepubliceerd door IAF aan de vooravond van Soekot, huldigt mannen en vrouwen uit de hele wereld en van verschillende christelijke denominaties die onvermoeibaar Israël steunen en verdedigen.

Naast predikanten bevat de lijst Hollywoodsterren en politici. Van Pat Boone en Chuck Norris tot de voormalige Canadese premier Stephen Harper en de voormalige Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties Nikki Haley.

“Het erkennen van het onschatbare werk van onze christelijke supporters is een belangrijke uiting van onze dankbaarheid jegens hen,” zei IAF-directeur Josh Reinstein. “Ieder van hen dient als voorbeeld van de verstrekkende impact die geloofsdiplomatie voor Israël heeft, van lokaal tot internationaal niveau.

“Het zijn christenen, niet landen, waarop we kunnen rekenen om altijd achter Israël te staan,” zei hij. Zie ook:...

Israël Vandaag Lidmaatschap

Word Lid

 • Lees alle content voor leden

                     

  Krijg exclusieve en verdiepende artikelen uit Israël.

 • Steun betrouwbare journalistiek, rechtstreeks vanuit Jeruzalem

                     

  Raak verbonden met Israël, vanuit huis.

 • Laat de stem van hoop en waarheid horen

  Word onderdeel van de internationale Israel Today-familie