Tel Aviv bevordert romantische ontmoetingen

De ambtenaren van het stadsbestuur van Tel Aviv hebben echt hun handen vol. Ze moeten niet alleen zorgen voor de vele noodzakelijke belangen van hun burgers, maar ze nemen ook de tijd om te zorgen voor de romantische zaken van de burgers van Tel Aviv.

Door Michael Selutin |

In deze tijd van Corona wordt het voor veel koppels moeilijk om hun relatie fris en spannend te houden en vooral in Israël, waar de ene lockdown op de andere volgt, bestaat een romantische avond vaak uit een pizza en Netflix kijken. Het is een goede zaak dat er fantasie­rijke ambtenaren zijn bij het stadsbestuur van Tel Aviv. Die hebben het ‘Saving the Date‘ evenement uitgedacht, dat bedoeld is om stelletjes weer een beetje romantiek te geven.

Stellen kunnen nu een van de drie beschikbare uitkijkposten voor badmeesters op het strand van de stad voor een periode van twee uur reserveren. Deze uitkijkposten zijn tijdens het winterseizoen gesloten en ze staan geïsoleerd, zodat men zich kan houden aan de Corona regels. Bij de reservering van de uitkijkpost behoort ook een fles wijn, romantische versiering en natuurlijk het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.