Muziekvideo: Groot is uw trouw – Mah ne’eman Attah

In deze video hoort u het lied Groot is Uw trouw, o Heer, gezongen in het Hebreeuws, met Hebreeuwse en Engelse ondertiteling, gezongen door de kunstenaars Yoni Davis en Dariel Myers, studenten van de Messiaanse kunstopleiding Yuval Arts.

Door Redactie Israeltoday.nl |

Een stukje uit de nieuwsbrief van Yuval Arts van oktober: ‘Tien jaar gelden werd Yuval opgericht met de visie om te voorzien in een plaats voor studenten die hun door God gegeven talenten kunnen ontwikkelen. Studeren binnen een Messiaans raamwerk verdiept de relatie van de studenten met de Heer. Yuval doet studenten ook hand­reikingen die hen in staat stellen om hun creativiteit te gebruiken tot de eer van God; Hem de eer en aanbid­ding geven die Hem toekomt.

Onze studenten zijn lichten in de duisternis. God is de Heer van de glorie en de ware Creërder/Schepper. Zijn Geest is de ultieme leraar. We zijn verheugd dat we deel mogen hebben aan wat God doet door Yuval als platform voor Evangelie­gericht, onder­nemer­schaps­onderwijs dat Bijbels, technisch, praktisch en professionele training bevordert.

Onze studenten bereiden zich voor om het leider­schap op zich te nemen in zowel lokale gemeenten als in de maatschappij. We verbeteren en verbreden onze reikwijdte doordat we steeds meer in contact staan met volgelingen van Yeshua door Israël. Yuval is gezegend met geweldige leraren die zelf actief gelovige artiesten zijn. Samen zijn we in de ‘volle kracht vooruit’-modus. We zijn dit jaar van start gegaan met 80 geregistreerde studenten. We hebben een helder zicht op Gods wil en Zijn richting die een groot aantal cursussen, aan­biddings­activiteiten en media­producties omhelzen.’

Yuval Arts is een onderdeel van de King of Kings Community gemeente in Jeruzalem en wordt gesteund door het Comité Gemeentehulp Israël

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuwsbrief.