Israel Today gaat naar China!

Israel Today is het enige in Israël gevestigde persbureau dat nu in het Chinees publiceert! De gehele Chinees sprekende wereld maakt nu kennis met onze op geloof gebaseerde, exclusieve, verslaggeving ter plaatse over Israël en het Joodse volk – in het belang van Zion!

Door Redactie Israel Today |

Onze missie, om de definitieve bron te zijn voor een waarheidsgetrouw en evenwichtig bijbels perspectief op Israël, en om actueel nieuws rechtstreeks vanuit Jeruzalem naar de wereld te brengen, bereikt nu de Chinees sprekende wereld. Wij geloven dat dit vooral belangrijk is nu we de profetische gebeurtenissen van de Bijbel voor onze ogen zien gebeuren.

Israel Today heeft een kantoor geopend in om miljoenen mensen in grote delen van China en Taiwan te bereiken. ‘De mensen hier zijn dorstig naar informatie en inzichten van de lokale gelovigen in Jeruzalem en Israël’, zegt onze nieuwe Israëlische uitgever uit Singapore. ‘Onze visie is om een bijbels en eerlijk perspectief te geven dat meestal niet wordt weerspiegeld in het reguliere nieuws dat ons deel van de wereld uit Israël en het Midden-Oosten ontvangt.

De artikelen van Israel Today worden in het Chinees (Mandarijns) vertaald via de kantoren in Singapore en het team daar geeft dit door aan lokale kerken en gebedscentra om hen te voorzien van onze unieke mix van Bijbelse analyses van huidige gebeurtenissen, politiek, Messiaanse Joden, Christenen in Israël, Jodendom, Palestijnen & Islam, reizen & toerisme, archeologie, cultuur & kunst, natuur & milieu en nog veel meer. Ons team heeft al elke kerk in Singapore gemaild om zich aan te sluiten bij de gemeenschap van Israel Today en wil nu China en Taiwan bereiken.

We willen onze hartelijke waardering uitspreken voor u allen, onze Israel Today-leden en lezers, die met uw steun dit baanbrekende initiatief mogelijk hebben gemaakt – Joodse en Nieuw Testamentische journalistiek vanuit Israël in het Chinees! We verheugen ons zeer over deze historische kans. Onze gemeenschap groeit en wie weet welke nieuwe horizonten we zullen bereiken en hoeveel levens er met uw steun zullen worden veranderd.

Bedankt dat u deel uitmaakt van Israel Today. We hebben al abonnees in meer dan 80 landen, verbonden door een gemeenschappelijke belangstelling in en liefde voor Israël.

Shalom uit Jeruzalem,

Het Israel Today-team

‘Moge de HEER u zegenen vanuit Sion en moge u het goede van Jeruzalem zien, al de dagen van uw leven.’ (Psalm 128:5)