Groeten uit israël – Persoonlijk contact

בוקר טוב, Boker Tov, goede morgen, beste lezers,

Door Hanna Ross |

Wat ik echt waardeer bij Israel Today is het persoonlijke contact, dat je vandaag de dag nog maar weinig tegenkomt in de maatschappij. Hier, op de redactie van Israel Today besteden we altijd veel zorg aan het persoonlijk contact met onze lezers.

Tegenwoordig vind je nauwelijks meer contact­personen bij bedrijven of ze veranderen voortdurend. Telefoon­nummers en e-mail­adressen worden soms niet eens meer gegeven, alleen nog maar een ‘contactformulier’ om in te vullen. Heel onpersoonlijk, vind ik. Toch heb ik goddank bij de Deutche Bank eindelijk een superleuke contactpersoon gevonden. Ik kan elke vraag stellen, en ik krijg altijd een liefdevol en verhelderend antwoord. Dat is heel waardevol!

Op dit moment heb ik een probleem met een groot bedrijf in het buitenland. Je kunt het haast niet geloven, maar aan de telefoon krijg je ingesproken berichten te horen, en het e-mail verkeer verloopt via robots. Dus je krijgt geen duidelijke informatie, maar kant-en-klare standaard antwoorden, het is onwerk­baar! Ik heb zoiets al eens eerder meegemaakt met een ander bedrijf, dat inter­nationale betalingen afhandelt. Je kunt niet eens klagen over deze vorm van ‘klanten­service’, je praat tegen een muur. Vooruitgang vind ik prima, maar er moet persoonlijk contact mogelijk blijven.

Veel te vaak ontbreekt het aan persoonlijk contact (Foto: Nati Shohat/Flash90)

Zelf heb ik in de jaren dat ik bij Israel Today werk altijd genoten van het persoonlijke contact met onze lezers. Mensen hebben vragen, ze overleggen of twijfelen. Daarvoor moet je als bedrijf klaarstaan!

En om het contact met onze lezers en klanten nog meer te versterken, hebben we op de redactie van Israel Today bedacht, de Duitse lezers deze zomer elke week online naar Israël te brengen, aangezien u als toerist Israël nu niet binnen kunt komen.

Ik wens u, ook namens mijn collega’s van Israel Today/Israel Heute, een prachtige woensdag toe. Het ga u goed.

Shalom uit Jeruzalem!

Hanna


Het weer voor vandaag in Israël
Gedeeltelijk bewolkt en een lichte daling van de temperatuur. Voor vandaag worden de volgende maximum temperaturen verwacht: Jeruzalem 30 graden, Tel Aviv 29 graden, Haifa 27 graden, Tiberias aan het Meer van Galilea 36 graden, aan de Dode Zee 37 graden, Be’er Sheva 34 graden, Eilat aan de Rode Zee 41 graden.
Het waterpeil van het Meer van Galilea is onveranderd en ligt op 209,29 m beneden de zeespiegel, er ontbreekt 49 centimeter tot de bovengrens!

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.