Fotogalerij: Woensdag begint het nieuwe schooljaar

Een beetje politiek, voor­berei­dingen voor het nieuwe school­jaar, zorgen over de besmet­ting met het Corona­virus, Pales­tijnse nachte­lijke protes­ten bij het grenshek van de Gaza­strook, en kijken naar de God van Abraham, Isaac en Jacob, dat zijn vandaag de onder­werpen.

Door Redactie Israel Today |

Premier Naftali Bennett spreekt met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken in Washington op donderdag 26 augustus 2021. (Foto: Yossi Aloni)


Yahli Shachar en Rumi, die in het komende schooljaar voor het eerst naar school gaan, gezien in Moshav Yashresh, 28 augustus 2021. (Foto: Yossi Aloni/Flash90)


Israëli’s doen yoga op sup boards (stand up paddle), op een strand van Tel Aviv op 26 augustus 2021. (Foto: Yossi Aloni/Flash90)


Joodse man bidt bij de Grot van de Patriarchen in de stad Hebron op de Westbank, 26 augustus 2021. (Foto: Gershon Elinson/Flash90)


Palestijnen protesteren ‘s nachts in de buurt van de grens met Israël, ten oosten van Gaza-Stad, op 28 augustus 2021. (Foto: Atia Mohammed/Flash90)


Mensen lopen met mondkapjes op door de Jaffastraat in Jeruzalem, 29 augustus 2021. (Foto: Olivier Fitoussi/Flash90)


Ouders van kinderen van de Asa Hil school ontvangen een Covid-19 hometest kit voorafgaand aan de opening van het nieuwe schooljaar in de Joodse nederzetting Efrat, in Gush Etzion, 29 augustus 2021. (Foto: Gershon Elinson/Flash90)


De kleuterschool staat klaar voor het begin van het nieuwe schooljaar, in Katzrin, Noord-Israël, 29 augustus 2021. (Foto: Michael Giladi/Flash90)

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.