Aliens bestaan! bevestigt Israëlische professor

Een gepensioneerde Israëlische generaal haalde deze week de krantenkoppen in de VS toen hij claimde dat aliens bestaan en dat de president van de VS, Donald Trump, bijna een geheim verbond tussen de buiten­aardsen en de Amerikaanse regering had onthuld.

Door Redactie Israel Today |

Professor Chaim Eshed noemde dit ongelofelijke feit tijdens een interview met de Israëlische krant Yediot Achronot, om zijn nieuwe boek, The Universe Beyond the Horizon, te promoten.

Nu zijn er veel mensen die geloven dat er aliens zijn en dat de regeringen van de wereld of er vanaf weten of onder een hoedje met hen spelen. Deze mensen worden gebruikelijk op z’n best afgedaan als samenzwering-theoretici, of ten minste als erkende gekken.

Maar Eshed kan staat maken op een indrukwekkende lijst met behaalde resultaten, die het moeilijk maken om je makkelijk van hem af te maken, zelfs als het lijkt of zijn beweringen zijn weggelopen uit het script van de nieuwste Hollywoodfilm:
• Een bachelor in Elektrotechniek van het Israël Instituut voor Technologie (Technion);
• Een master in Operationeel Onderzoek;
• Een doctoraat in Vliegtuigbouw;
• In 1965 ontving hij de Israëlische Veiligheidsprijs voor baanbrekende ontwikkeling, terwijl hij binnen de technologische eenheid van de IDF Inlichtingen-afdeling diende. Hij zou nog twee Israëlische Veiligheidsprijzen ontvangen, maar voor welke ontwikkelingen dat was blijft geheim;
• In 1969 won hij de Stafchef Prijs voor een ‘heel belangrijke bijdrage aan de inzetbaarheid van het IDF’. Maar ook dit blijft geheim.
• Later werd hij benoemd tot hoofd Onderzoek en Ontwikkeling van de Inlichtingendienst van de IDF;
• In 1989 werd hij de eerste directeur van het door hem opgerichte directoraat voor de lancering en bescherming van Israëls satellieten van het Ministerie van Defensie, wat er toe leidde dat velen hem Israëls ‘chef ruimte-veiligheid’ gingen noemen. Gedurende de 30 jaar dat Eshed deze positie bekleedde, was hij verantwoordelijk voor de lancering van 20 satellieten, in het bijzonder Israëls geavanceerde Ofek spionage satellieten.

Afgezien van zijn fantastische claims, is Chaim Eshed een briljante en talentvolle man. Maar is dat genoeg om zijn spreken over aliens serieus te nemen? (Foto: Creative Commons)

Volgens deze gelauwerde man wacht een ‘galactische federatie’, bestaande uit verschillende soorten aliens al lange tijd tot wij mensen opklimmen tot hun niveau en klaar zijn om ons bij hen te voegen.

In de tussentijd, zo vertelde professor Eshed aan Yediot, hebben de aliens een deal gesloten met de regering van de VS die hen in staat stelt om de mensheid te bestuderen. Voor dit doel is op Mars een geheime ondergrondse basis gebouwd, waar Amerikaanse en alien afgevaardigden elkaar regelmatig ontmoeten. Dat moet droevig nieuws zijn voor Elon Musk, die ernaar streeft om, naar hij (en de meeste andere mensen) gelooft, de eerste mens op de Rode Planeet te zetten.

Volgens de Israëlische expert onthulde president Trump dit bijna allemaal, maar werd hij tegengehouden door onze buitenaardse vrienden, die bang waren dat het massahysterie zou veroorzaken.

De Israëlische krant vroeg waarom hij hier juist nu mee voor de dag kwam, waarop professor Eshed antwoordde: ‘Als ik hier vijf jaar geleden mee was gekomen, hadden ze me opgesloten. Maar nu praten ze al anders. Ik heb niets te verliezen. Ik heb mijn graden en prijzen binnen; ik word gerespecteerd door buiten­landse universiteiten, waar de trend ook aan het veranderen is.’

Belangrijke Amerikaanse mediabedrijven hebben het Witte Huis, het Pentagon en NASA om commentaar gevraagd maar dit werd geweigerd. Alleen NASA reageerde met de opmerking, dat hoewel ze lang naar buitenlands leven hebben gezocht, die zoektocht tot nu toe vruchteloos is gebleken.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.