Actrice Gal Gadot is terug met twee films

Met alle crises wereldwijd is het fijn om een sympathieke superheld te hebben, die opkomt voor de mensheid. Nu heeft de waarschijnlijk beroemdste Israëlische actrice twee nieuwe trailers uitgebracht van films, die gaan draaien als de bioscopen hopelijk binnenkort weer opengaan.

Door Redactie Israel Today |

Tot nu toe wordt 2 oktober genoemd als de datum waarop ‘Wonder Woman 1984’ in première gaat. In deze film speelt Gadot de superheldin Wonder Woman, die als Amazone de wereld redt. Het eerste deel van ‘Wonder Woman’ werd uitgebracht in 2017 en die werd de meest succesvolle film van de zomer met een omzet van 412,5 miljoen dollar.

Bijna tegelijkertijd werd de trailer voor een andere film met Gal Gadot uitgebracht, waarin ze een passagier op een cruiseschip op de Nijl speelt. Deze detectivefilm over Inspecteur Poirot is gebaseerd op een boek van Agatha Christie en opnieuw slaat Gal Gadot een goed figuur als een aantrekkelijk potentieel moordslachtoffer (of is zij de moordenares?).

Gadot en haar man Yaron Varsano hebben begin dit jaar hun eigen productiebedrijf opgericht, waarmee ze hun eigen films en series produceren. Er is onder andere een serie over de actrice en uitvinder Hedy Lamarr gepland, en een film over de Poolse ondergrondse strijder Irena Sendler. Natuurlijk speelt Gal Gadot hier de hoofdrol.

Wilt u meer nieuws over Israël ontvangen? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.