Wilt u in Israëlische startups investeren?

Israël zoekt als Startup-natie samenwerking met christenen die de Joodse natie een warm hart toedragen. Zij kunnen een grote rol spelen in het blijvende succes van het heilige land.

Door Redactie Israel Today | | Onderwerpen: Investeer in Israël
Tel Aviv Business Center. Foto: fabulousparis / Shutterstock

Als uitgever heeft Israel Today veel contacten en brengen wij onze lezers graag in contact met Israëlische startups. Want wie Israël zegent zal op zijn beurt gezegend worden, zowel geestelijk als materieel.

We hebben al drie financieringsrondes voor plaatselijke startups met succes afgerond. Voor de volgende ronde kunnen wij met trots twee veelbelovende bedrijven aan u voorstellen in de gezondheidssector: NanoVation en SenterCare. U kunt als aandeelhouder met een minimale investering van 15.000 euro deelnemen in het succes van deze startups.

In samenwerking met de investeringsmaatschappij ExitValley, willen wij iedereen in staat stellen in Israëlische startup-bedrijven te investeren en in hun succes te delen. Wanneer u belangstelling hebt om in een van deze bedrijven te investeren, schrijf ons dan op Aviel@israeltoday.co.il en we nemen contact met u op.

 

NanoVation-GS heeft innovatieve nano-sensor technologie ontwikkeld voor het op afstand volgen van chronische longpatiënten. De nano-sensor helpt medische complicaties te voorkomen door vroegtijdig te waarschuwen voor veranderingen in de toestand van de patiënt. De frequentie en duur van ziekenhuisopnamen van patiënten wordt hierdoor aanzienlijk verminderd.

Net zoals een ECG-test een uitgebreid diepgaand onderzoek van de hartfunctie mogelijk maakt, maakt SenseGuard™ – het systeem dat NanoVation-GS aanbiedt – een uitgebreide, diepgaande beoordeling van de ademhalings- en ademhalingsfunctie mogelijk.

De gepatenteerde technologie, die aan het Technion werd ontwikkeld en CE en ISO wettelijke goedkeuringen kreeg, heeft inmiddels geweldige resultaten opgeleverd bij uitgebreide klinische proeven in vooraanstaande medische centra in Israël en Europa.

Het bedrijf heeft subsidies en investeringen ontvangen van de Israel Innovations Authority en de European Innovation Council (EIC).

 

SenterCare heeft een slim bewakingssysteem voor thuis ontwikkeld, dat medische noodgevallen kan voorspellen en voorkomen door gedragstrends en persoonlijke medische voorgeschiedenis te analyseren, zodat oudere volwassenen binnen de vertrouwde huiselijke omgeving veel ouder kunnen worden. Het systeem respecteert volledig de privacy van de bewoner(s), zonder camera’s of microfoons.

SenterCare‘s geavanceerde technologie is gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI), analyseert voortdurend gedragspatronen en waarschuwt voor onregelmatigheden die kunnen wijzen op een noodsituatie. Het systeem herkent de tekenen die naar een acute gezondheidstoestand leiden, en waarschuwt dus op tijd, dus ruim voordat zo’n situatie zich voordoet. Dit in tegenstelling tot andere bewakingssystemen die pas informeren nadat een gebeurtenis al heeft plaatsgevonden (zoals vallen).

SenterCare werd opgericht binnen de Trendlines Group – een van Israëls toonaangevende tech incubators, en een prominente investeerder in het bedrijf. Verder voert het bedrijf een proefproject uit met Natali Healthcare – Israëls grootste dienstverlener voor spoedeisende gezondheidszorg.

 

Hebt u belangstelling om in een van deze bedrijven te investeren of wilt u eerst meer informatie? Mail dan naar onze hoofdredacteur Aviel@israeltoday.co.il en hij zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Israel Today nieuwbrief

Dagelijks nieuws

Gratis in uw mailbox

Israel Heute Newsletter

Tägliche Nachrichten

FREI in Ihrer Inbox