Video: De waarheid over de Iraanse nucleaire dreiging

 

Door Redactie Israel Today, Chanaya Naftali |

De Iraanse nucleaire dreiging is reëel, en het wordt tijd dat de wereld de ogen opent voor wat Israël al weet. De mainstream nieuwsberichten zijn tegenwoordig helaas niet meer actueel betreffende de nucleaire dreiging in Iran en een groot aantal andere regionale kwesties.

Denk aan het negeren van de groeiende protesten tegen het Iraanse regime en het ernstig onjuist beschrijven van de realiteit van Teheran’s streven naar atoom­wapens, men kan eenvoudigweg niet vertrouwen op de mainstream media.

Gelukkig staat er een groeiend aantal onafhankelijke nieuwsbronnen klaar om je de waarheid te vertellen. Zoals Israel Today, en individuele sociale media beïnvloeders zoals de Messiaanse Israëlische YouTuber Chananya Naftali.

In zijn laatste clip neemt Naftali een aantal zaken onder de loep, waaronder de ernstige waarschuwing van Israëlische experts dat Iran in minder dan twee jaar tijd een kernwapen kan hebben. Zag je dat niet in het lokale nieuws? Wat een verrassing.

Zoals Naftali opmerkte, als Iran vorige week ‘onbedoeld’ een Oekraïens vliegtuig neerschoot, stel je dan eens voor wat het ‘onbedoeld’ zou kunnen doen met een kernbom. De Iraanse nucleaire dreiging is reëel, en het wordt tijd dat de wereld wakker wordt voor wat men in het Midden-Oosten al weet.

Wilt u meer nieuws ontvangen over Israël? Klik hier voor de dagelijkse gratis e-mail nieuws­brief.